Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-75523356715

WhatsApp : +8613713927837

Πώς να παλεψει στο coronavirus

February 29, 2020

 

Covid-19, το όνομα του νέου coronavirus, θεωρήθηκε για να έχει περάσει από τα ζώα στους ανθρώπους.

 

Το coronavirus είναι φρικτό, αλλά υπερηχητικός μας μπορεί ακόμα να σπάσει την κλήση μικροβίων και να σκοτώσει τον ιό.

 

Παρακάτω είναι μερικές άκρες που παλεύουν στο coronavirus:

 

Πλύντε τα χέρια σας συχνά

Τακτικά και λεπτομερώς καθαρίστε τα χέρια σας με ένα με βάση το οινόπνευμα τρίψιμο χεριών ή τα πλύντε με το σαπούνι και το νερό.

Γιατί; Το πλύσιμο των χεριών σας με το σαπούνι και το νερό ή η χρησιμοποίηση του με βάση το οινόπνευμα αποστειρωτή χεριών σκοτώνει τους ιούς που μπορούν να είναι σε ετοιμότητα σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να παλεψει στο coronavirus  0

 

Βγάλτε και καθαρίστε τη μάσκα μικροβίων σας μιά φορά πίσω στο σπίτι.

Χρησιμοποιώντας τον υπερηχητικό καθαριστή που καθαρίζει, είναι μια καλή επιλογή.

Γιατί; Ο υπερηχητικός θα καταστρέψει τον κυψελοειδή τοίχο των μικροβίων και θα σκοτώσει τα μικρόβια, ο υπερηχητικός καθαριστής είναι καλός δολοφόνος μικροβίων.

 

Αποφύγετε σχετικά με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα

Γιατί; Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες και μπορούν να πάρουν τους ιούς. Μόλις μολυνθούν, τα χέρια μπορούν να μεταφέρουν τον ιό στα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας. Από εκεί, ο ιός μπορεί να εισαγάγει το σώμα σας και μπορεί να σας καταστήσει άρρωστους.

 

Φορέστε μια ιατρική μάσκα κατά την έξοδο, βγάλτε και ρίξτε την ιατρική μάσκα σας μιά φορά πίσω στο σπίτι.

 

Αποστειρώστε τον εξοπλισμό σίτισης του μωρού, συμπεριλαμβανομένων των μπουκαλιών και των ρωγών πριν τη χρήση.

Ο υπερηχητικός αποστειρωτής μπουκαλιών καθαριστών ή μωρών είναι καλές επιλογές για την προστασία των μωρών, vgt-6250 είναι ο καλύτερος αποστειρωτής μπουκαλιών μωρών σας εάν το έχετε.

Γιατί; Υπάρχει πάντα κάποιος κίνδυνος βακτηριδίων ή η ασθένεια που παίρνει στις δεξαμενές, αυτό μειώνει τον κίνδυνο για το παιδί σας από κάποιο έξοχο μικροσκοπικό ποσό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να παλεψει στο coronavirus  1

 

Η παραμονή ενημέρωσε και ακολουθεί τις συμβουλές που δόθηκαν από το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας.

Η παραμονή ενημέρωσε για τις πιό πρόσφατες εξελίξεις για covid-19. Ακολουθήστε τα advices που δίνονται από το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας, την εθνική και τοπική αρχή δημόσιας υγείας σας ή τον εργοδότη σας στο πώς να προστατευθεί και άλλων από covid-19.

Γιατί; Οι εθνικές και τοπικές αρχές θα έχουν τις πιό ενημερωμένες πληροφορίες για εάν covid-19 διαδίδουν στην περιοχή σας. Τοποθετούνται καλύτερα για να συμβουλεψουν για ποιοι άνθρωποι στην περιοχή σας πρέπει για να προστατευθούν.

 

Υπέρηχος ενδεχομένως ασφαλής, αποτελεσματικός τρόπος να σκοτωθούν τα βακτηρίδια

Πανεπιστημιακό πάρκο, PA. - Ο υψηλής ισχύος υπέρηχος, που χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για τη διάσπαση κυττάρων, μείωση μεγέθους μορίων, συγκόλληση και εξάτμιση, έχει αποδειχθεί για να είναι 99,99 τοις εκατό αποτελεσματικός στη δολοφονία των βακτηριακών σπορίων μετά από μόνο 30 δευτερόλεπτα της έκθεσης μη-επαφών στα πειράματα που πραγματοποιούνται από τους ερευνητές στα εργαστήρια κράτους και Ultran Penn, Boalsburg, PA.

Στα πειράματα, τα βακτηριακά σπόρια που περιλήφθηκαν σε έναν φάκελο εγγράφου, τοποθετήθηκαν ελαφρώς (3mm) επάνω από τον ενεργό τομέα μιας ειδικά εξοπλισμένης πηγής μη ακουόμενων, κυμάτων και χτυπήματος υψηλής συχνότητας (kHz 70 έως 200) υγιών για 30 δευτερόλεπτα. Δεν υπήρξε κανένα μέσο επαφών, όπως το νερό ή το πήκτωμα, μεταξύ της πηγής υπερήχου και των σπορίων όπως χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά στο χαμηλής ισχύος, ιατρικό διαγνωστικό υπέρηχο. Τα πειράματα χαρακτηρίζουν τον πρώτο χρόνο ότι ο υπέρηχος το (NCU) μη-επαφών έχει αποδειχθεί για να αδρανοποιήσει τα βακτηριακά σπόρια.

Οι ερευνητές λένε ότι τα πειράματα καταδεικνύουν ότι NCU είναι ένας ενδεχομένως ασφαλής, αποτελεσματικός, μη-ραδιενεργός τρόπος να απολυμαθεί το ταχυδρομείο, συμπεριλαμβανομένων των συσκευασιών, δεδομένου ότι τα κύματα υπερήχου μπορούν ενδεχομένως να διαπεράσουν το χαρτόνι και άλλα περιβλήματα ακριβώς όπως κάνουν τα στρώματα του δέρματος και του ιστού όταν χρησιμοποιείται στην εικόνα εσωτερικά όργανα στο ανθρώπινο σώμα. Προσθέτουν ότι η τεχνολογία θα μπορούσε ενδεχομένως να αποστειρώσει τον ιατρικό και χειρουργικό εξοπλισμό, υλικά τροφίμων, τα συστήματα αεραγωγών των κτηρίων, αεροπλάνα - ακόμη και ο διαστημικός σταθμός.

Η ερευνητική ομάδα περιλαμβάνει το Δρ Kelli Hoover, βοηθός καθηγητής της εντομολογίας Mahesh Bhardwaj, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξη, εργαστήρια Ultran και ο Δρ Nancy Ostiguy, ανώτερος ερευνητικός συνεταίρος στην εντομολογία. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, «μικροβιοκτόνο υπερήχου επαφών αερίου και θεραπευτική επεξεργασία,» είναι εκκρεμές στην τεχνική.

Το Hoover εξηγεί ότι η ομάδα χρησιμοποίησε τα σπόρια της BT στα πειράματά τους παρά τα θανάσιμα σπόρια ανθράκων που βρέθηκαν για να μολύνουν το ταχυδρομείο πέρυσι. Η BT, βάκιλος thuringiensis, είναι ένα κοινό εμπορικό εντομοκτόνο και είναι επίσης στενός ξάδελφος του βακίλου ανθράκων. «Ο βάκιλος anthracis και βάκιλος thuringiensis είναι πολύ στενοί συγγενείς,» προσθέτει. «Διαφέρουν από μόνο μερικά γονίδια στα πλασμίδιά τους που κωδικοποιούν τις διαφορετικές τοξίνες. Εάν αφαιρείτε εκείνα τα πλασμίδια, η BT δεν μπορεί να διακριθεί από anthracis Β. και επομένως μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα ασφαλές πρότυπο για τη δοκιμή.»

Στα πειράματα, τα δείγματα των σπορίων της BT κάθε ένα υποβλήθηκαν στα διαφορετικά ποσά έκθεσης NCU για τα διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Τα σπόρια παρέχηκαν έπειτα τις θρεπτικές ουσίες έτσι ώστε να μπορούν να αυξηθούν. Ο αριθμός βακτηριακών σπορίων που επέζησαν καθορίστηκε με τον υπολογισμό του αριθμού αποικιών που αυξήθηκε.

Οι συσκευές NCU που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα εφευρέθηκαν από Bhardwaj που αναπτύσσεται επίσης και ειδικότητας αγορών μετατροπείς για τις βιομηχανικές και βιοϊατρικές εφαρμογές. Το Bhardwaj κρατά U.S και τα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τους πολύ υψηλούς μετατροπείς μεταγωγής NCU που μπορούν να παραγάγουν τον υπέρηχο υψηλής δύναμης στον αέρα στο φάσμα συχνότητας του kHz 50 σε 10 MHZ, συγκρίσιμο με τις συμβατικές συχνότητες υπερήχου.

«Το Ι σκέφτηκε ότι αυτοί οι μετατροπείς NCU πρέπει να ερευνηθούν για να καταστρέψουν τα μικρόβια και τα σπόρια δεδομένου ότι ο συμβατικός υπέρηχος υψηλής δύναμης χρησιμοποιούταν ήδη για την της εισβολής και μη καταπατητική καταστροφή ιστού,» προσθέτουν Bhardwaj, το οποίο είναι διευθυντής της Ε&Α σε Ultran.

Λέει, «η αποδοτικότητα μιας συσκευής NCU εξαρτάται από τις ιδιότητες των στρωμάτων μετάβασης στο πιεζοηλεκτρικό υλικό που δημιουργούν τα υψηλά ακουστικά κύματα υπερήχου πίεσης στον αέρα. Αυτός ο προι4στάμενος, από κοινού με τα νέα υλικά, εφαρμόζεται στη νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευή NCU που αναπτύσσεται για την απολύμανση.»

Bhardwaj, το οποίο ένας κρατικός απόφοιτος κολλεγίου Penn, ένα στρατολογημένα Hoover και ένα Ostiguy για τις μελέτες απολύμανσης, οι οποίες υποστηρίχθηκαν, εν μέρει, από τις επιχορηγήσεις πορτών Hoover.

 

Αναφορά: οι ειδήσεις είναι από το https://news.psu.edu/story/187690/2002/12/11/ultrasound-potentially-safe-effective-way-kill-bacteria