Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GT SONIC
Πιστοποίηση: CE, FCC, ROHS
Αριθμό μοντέλου: ΗΧΙΤΙΚΌΣ-T2 ΤΗΣ GT
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PC
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία: συσκευασία χαρτοκιβωτίων ή προσαρμοσμένος
Χρόνος παράδοσης: 5-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 PC ανά ημέρα
Μέγεθος δεξαμενών: 150*140*100mm Γενικό μέγεθος: 190*170*220mm
Υπερηχητική δύναμη: 50W Συχνότητα: 40KHZ
Δύναμη θέρμανσης: 100W Τρόπος καθαρισμού: Κανονικός/μαλακός
Ικανότητα δεξαμενών: 2L Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Εναλλασσόμενο ρεύμα 100~120V 60Hz Εναλλασσόμενο ρεύμα 200-240V 50Hz
Υψηλό φως:

ΗΧΙΤΙΚΌΣ 2L υπερηχητικός καθαριστής της FCC GT

,

Χειρουργικός χειρωνακτικός υπερηχητικός καθαριστής οργάνων

,

Χειρωνακτικός ΗΧΙΤΙΚΌΣ 2L υπερηχητικός καθαριστής της GT

Εγχειρίδιο Dental and Surgical Instruments Ultrasonic Cleaner 2L 60W Ultrasonic Power LED Display

 

Μηχανικό καθαριστικό υπερήχωνΧαρακτηριστικά:

 

1. Κανονικός και μαλακός έλεγχος ισχύος για την επίλυση του τυφλού σημείου καθαρισμού

2. Διακόπτης λειτουργίας με ένα κουμπί στο πίσω μέρος, διπλή ασφάλεια

3. Χρόνος και θερμοκρασία καθαρισμού μηχανικού ελέγχου

4. Η θερμοκρασία και ο χρόνος είναι ρυθμιζόμενοι

5. Λειτουργία θέρμανσης για τη βελτίωση του αποτελέσματος καθαρισμού

6. Ευρεία εφαρμογή, που χρησιμοποιείται ευρέως στην οδοντιατρική, εργαστηριακή, ιατρική, ηλεκτρονική κ.λπ

 

Προδιαγραφές:

 

Ονομα

GT SONIC-T2 Ισχύς υπερήχων 50W

Καθαρό βάρος

2,85 κιλά Συχνότητα 40 kHz

Μέγεθος δεξαμενής

150*140*100 χλστ Ισχύς θέρμανσης 100W

Συνολικό μέγεθος

190*170*220 χλστ Θερμοκρασία θέρμανσης 20-80℃

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

AC 100~120V 60Hz;AC 200-240V 50Hz Μετρών την ώραν 0-30

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού με υπερήχους και σπηλαίωση υπερήχων;

 

Ο καθαρισμός με υπερήχους και η σπηλαίωση υπερήχων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού:

 

Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού: Ο καθαρισμός με υπερήχους παρέχει μια αποτελεσματική και αποδοτική διαδικασία καθαρισμού που φτάνει ακόμα και στις πιο απρόσιτες περιοχές πολύπλοκων σχημάτων ή ευαίσθητων αντικειμένων.Τα υπερηχητικά κύματα δημιουργούν μικροσκοπικές φυσαλίδες στο διάλυμα καθαρισμού, οι οποίες στη συνέχεια εκρήγνυνται, δημιουργώντας υψηλή ενέργεια και πίεση που απομακρύνει και απομακρύνει τη βρωμιά, το λίπος και άλλους ρύπους από τις επιφάνειες.

 

Μειωμένος χρόνος καθαρισμού: Ο καθαρισμός με υπερήχους μειώνει σημαντικά τον χρόνο καθαρισμού σε σύγκριση με το χειροκίνητο τρίψιμο ή άλλες μεθόδους καθαρισμού.Τα καθαριστικά υπερήχων μπορούν να καθαρίσουν πολύπλοκα εξαρτήματα και εξοπλισμό σε λίγα λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

 

Μη καταστροφικός καθαρισμός: Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι μια μη καταστρεπτική διαδικασία καθαρισμού, που σημαίνει ότι μπορεί να αφαιρέσει τη βρωμιά και τους ρύπους χωρίς να καταστρέψει την επιφάνεια του υλικού ή το υποκείμενο υπόστρωμα.Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν καθαρίζετε ευαίσθητα ή εύθραυστα αντικείμενα που δεν μπορούν να αντέξουν τη σκληρότητα των παραδοσιακών μεθόδων καθαρισμού.

 

Φιλικό προς το περιβάλλον: Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι μια πιο φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος καθαρισμού επειδή δεν απαιτεί τη χρήση σκληρών χημικών, διαλυτών ή λειαντικών.Τα διαλύματα καθαρισμού με υπερήχους είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να απορριφθούν με ασφάλεια χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον.

 

Οικονομικά: Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος καθαρισμού που μπορεί να μειώσει το κόστος εργασίας και την ανάγκη για ακριβό εξοπλισμό καθαρισμού.Τα καθαριστικά υπερήχων απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και το διάλυμα καθαρισμού μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές, γεγονός που μειώνει το συνολικό κόστος καθαρισμού.

 

 

Εφαρμογές:

 

Καθαρισμός κοσμημάτων: Ο καθαρισμός με υπερήχους χρησιμοποιείται συνήθως στη βιομηχανία κοσμημάτων για την αφαίρεση βρωμιάς, βρωμιάς και ελαίων από κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων δαχτυλιδιών, περιδέραιων και βραχιολιών.

 

Καθαρισμός ιατρικού εξοπλισμού: Οι επαγγελματίες υγείας χρησιμοποιούν καθαρισμό με υπερήχους για την αποστείρωση και την απολύμανση ιατρικού εξοπλισμού, όπως χειρουργικά εργαλεία, οδοντιατρικά εργαλεία και άλλες ευαίσθητες ιατρικές συσκευές.

 

Καθαρισμός αυτοκινήτου: Ο καθαρισμός με υπερήχους χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία για τον καθαρισμό εξαρτημάτων κινητήρα, καρμπυρατέρ και άλλων μεταλλικών εξαρτημάτων.

Ηλεκτρονικός καθαρισμός: Ο καθαρισμός με υπερήχους μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τους ρύπους από ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως πλακέτες κυκλωμάτων, εξαρτήματα υπολογιστών και άλλο ευαίσθητο εξοπλισμό.

 

Καθαρισμός αεροδιαστημικής και άμυνας: Ο καθαρισμός με υπερήχους χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία για τον καθαρισμό εξαρτημάτων ακριβείας, όπως εξαρτήματα κινητήρα αεριωθουμένων, βλήματα και άλλο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

 

Εκτύπωση και καθαρισμός γραφικών: Ο καθαρισμός με υπερήχους χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία εκτύπωσης και γραφικών για τον καθαρισμό κυλίνδρων εκτύπωσης, οθονών και άλλου εξοπλισμού.

 

Λεπτομέρειες προιόντος:

 

Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 0Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 1Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 2Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 3

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας:

 

* Η Guangdong GT Ultrasonic Company (μετοχικός κωδικός: 832018), η μόνη δημόσια κορυφαία εταιρεία στον τομέα καθαρισμού υπερήχων στην Κίνα, που ιδρύθηκε το 2007, με ογδόντα εκατομμύρια εγγεγραμμένο κεφάλαιο, είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

* Βιομηχανικό πάρκο 20000㎡ με γραφείο 3000㎡

 

* 6 εθνικοί εμπειρογνώμονες + 40 μηχανικοί

 

Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 4Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 5Οδοντικά/χειρουργικά όργανα χειρωνακτικό υπερηχητικό καθαρότερο 2L 60W με την επίδειξη των οδηγήσεων 6

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Maria

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618271412551

WhatsApp : +8613713927837